Gezonde & warme maaltijd

Bij Kaluna vinden we het belangrijk dat de kinderen zich in een speelse en leuke omgeving kunnen ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk dat er samen activiteiten worden gedaan en nieuwe dingen worden ontdekt. Zo eten wij dagelijks gezamenlijk een gezonde en lekkere warme maaltijd.

De maaltijden verzorgen wij in samenwerking met Lekker en Vers, een professionele en ervaren organisatie die voor inmiddels meer dan 250 kinderopvanglocaties in Nederland warme maaltijden verzorgt.

De maaltijden worden gemaakt in samenspraak met diëtisten en zijn afgestemd op de richtlijnen ‘gezonde voeding’ van het Voedingscentrum. Dit betekent ook dat alle ingrediënten afgestemd zijn op wat gezond én lekker is voor kinderen. De maaltijden bevatten veel producten van het seizoen en er wordt ook zoveel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers van verse ingrediënten.

Naast de reguliere maaltijden bieden zij ook dieetmaaltijden voor kindjes met bijvoorbeeld een lactose- of glutenintolerantie.

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen over de warme maaltijden? Kijk op www.lekkerenvers.nl of vraag ernaar bij onze pedagogisch medewerkers.

Maaltijden voor thuis

Naast maaltijden de maaltijden bij Kaluna, bieden wij in samenwerking met Lekker en Vers ook maaltijden voor thuis; Lekker en Vers voor Thuis.

Deze maaltijden kunt u eenvoudig via de website www.lekkerenversvoorthuis.nl bestellen en worden geleverd bij Kaluna. U kunt de maaltijden mee naar huis nemen en gewoon met uw eigen magnetron of oven verwarmen. Snel, gezond en lekker samen genieten van de avondmaaltijd dus!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

GGD rapport 2019

Het nieuwe GGD inspectierapport is binnen. U vindt deze onder het kopje kinderdagverblijf. Als [...]