Visie

De Scandinavische visie op kinderopvang trekt ons heel erg aan, in deze visie draait veel om het buitengebeuren ook als de weersomstandigheden wat minder mooi zijn. Wat hier uiteraard wel uit voort kan komen is dat de kleding van de kinderen vies kan worden, maar ook dit hoort bij het kind mogen zijn. Ons advies derhalve om de kinderen geen kleding aan te trekken welk niet tegen een stootje kan of niet vies mag worden.

De kinderen zullen dagelijks een activiteit buiten hebben. Bij mooi weer zal dit voornamelijk buitenspelen zijn of in het nabijgelegen park op ontdekking

Wij willen laten zien dat er ook in een stedelijke omgeving goede mogelijkheden zijn voor natuurbeleving. Met een fraai park om de hoek zal dit ook tot de mogelijkheden behoren

Maar ook bij minder weer even naar buiten. Met een skipak aan en warme laarzen fijn door de sneeuw stappen of even met de pedagogisch medewerk(st)er met z’n allen in de speciale wandelwagen en bolderkar boodschappen doen.

Het nuttigen van een warme, gezonde en lekkere maaltijd tussen de middag, past in deze visie. Alle kinderen die mee eten zullen  met de pedagogisch medewerk(st)ers aan tafel de maaltijd gebruiken. De kinderen die nog niet warm mee eten, en op dat moment niet slapen, worden uiteraard ook hierbij betrokkken.

Spelenderwijs leren de kinderen ook allerlei smaken kennen en zien eten doet eten! Huiselijk- en gezelligheid staan bij ons voorop.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

GGD rapport 2019

Het nieuwe GGD inspectierapport is binnen. U vindt deze onder het kopje kinderdagverblijf. Als [...]