Reviews 2018-05-24T12:56:34+00:00

Reviews over Kinderdagdagverblijf Kaluna

Hier leest u reviews over KDV Kaluna welke zijn gepubliceerd op de onafhankelijk website Beste-Kinderverblijf.nl.
We behalen een gemiddelde beoordeling van momenteel een 9,0

 

26 augustus 2017 | Valerie | Periode van: augustus 2016 tot: heden

Hele fijne ervaring met Kaluna! Leuke eigenaars, super lieve ‘juffen’ en een fijne locatie. Dichtbij een groot park en veel speeltuinen op loopafstand. Hier wordt ook goed gebruik van gemaakt. Ook het hebben van een Stint (elektrische bolderwagen) is super leuk! Er worden geregeld tochtjes gemaakt naar de winkels of zelfs naar vogelpark Avifauna. Het middageten is ook super goed geregeld. Altijd een warme maaltijd, heel gezond en gevarieerd. Enige minpuntje is dat het wel erg druk is. Ik zou mijn kinderen graag 2 extra dagdelen brengen, maar daar is geen plek voor. Verder enorm aan te bevelen!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers

Lekker veel buiten, heerlijk warm middag eten!

10 augustus 2017 | Arnold | Periode van: januari 2016 tot: heden

Hier staat je kind centraal!!!! Al het personeel is erg professioneel en zorgt voor een fijne omgeving voor de kinderen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Super kdv met goed personeel

08 augustus 2017 | Linda | Periode van: april 2016 tot: heden

Absoluut de beste keus geweest om onze dochter bij Kaluna onder te brengen. Ze gaat er met heel veel plezier naartoe en ze wordt goed begeleid en er zijn gewoon goede en duidelijke regels met normen en waarden. Ook is alles te bespreken als je ergens mee zit of benieuwd naar bent. Wij zijn heel tevreden.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Kaluna is voor ons de beste keus!!

07 augustus 2017 | Daphne de Bruijn | Periode van: januari 2017 tot: heden

Toen ik voor het eerste binnenliep was ik gelijk verliefd! Heel veel glas waardoor alles goed zichtbaar is. Managers die ook mee werken op de groep waardoor zij precies waten wat er speelt op de groepen. Voor ons een hele goed en fijne keuze geweest om onze julia bij Kaluna te plaatsen!

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Hele fijne juffies Natasja en Sherissa! 

Super fijne kleinschalig KDV

02 juni 2016 | Linda | Periode van: februari 2015 tot: heden

We brengen ons zoontje van 1,5 al vanaf 3 maanden bij Kaluna. Hij vindt het er prachtig! Het is er een knusse, gezellige en warme sfeer waar ze een hoop lol met elkaar hebben. Ze gaan erg veel naar buiten, wat wij belangrijk vinden. Ook krijgen ze heerlijk warm te eten tussen de middag. (Echt heerlijk, we hebben als ouders een keer een proeverij gehad 🙂 Ze gaan regelmatig op pad naar het park of met de stint. Ook hebben ze een handige ouderportaal waar altijd een stukje geschreven wordt en leuke foto’s van je kind op te vinden zijn. Kortom; erg fijn verblijf!

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, – heerlijk eten!

Erg fijn verblijf!

18 april 2016 | Anita | Periode van: november 2015 tot: april 2016

Mijn dochter heeft hier een hele fijne tijd gehad. De leidsters zijn zeer betrokken en nemen altijd even de tijd voor je, ook tijdens drukke momenten. Het belang van het kind staat voorop. Ze voelen goed aan wat het kind nodig heeft. Zo is mijn dochter bij binnenkomst altijd erg verlegen, hier spelen ze goed op in; afleiding, rustig benaderen en een knuffel. Ik heb mijn dochter altijd met een gerust hart achter kunnen laten. Je kind kan hier echt zichzelf zijn en is zeker niet een nummertje. Ook met adviezen zijn ze zeer kundig, er wordt altijd met je mee gedacht over de opvoeding of alle andere vragen rondom jouw kind. Daarnaast is het vooral fijn dat ze zeer flexibel zijn met de uren; wordt er warm s middags gegeten en spelen de kinderen veel buiten!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Betrokken, Warme maaltijd s middags, Vaste gezichten

Huiselijk en betrokken

09 februari 2016 | Jeroen & Susan | Periode van: januari 2013 tot: heden

Al vanaf het eerste moment dat ons zoontje naar het kdv gaat (3 maanden oud), brengen we ‘m met een goed gevoel naar Kaluna. Hij voelt zich hier erg thuis, kan heerlijk spelen, ontwikkelen en vriendjes maken. Er wordt veel buiten gespeeld en er worden leuke dingen ondernomen. De leidsters zijn erg lief voor de kinderen, kennen ze goed en hebben altijd een persoonlijk praatje. Ze zijn ook altijd bereid om mee te denken en rekening te houden met bepaalde wensen en voorkeuren in de opvoeding. Heel erg fijn is dat er tussen de middag warm wordt gegeten, waardoor er na je werk thuis ook tijd overblijft om zelf nog van je kind te genieten, omdat een simpele boterham dan meestal volstaat. Gelukkig kunnen we dit jaar nog genieten van de leuke sfeer bij Kaluna, ik weet zeker dat ons zoontje (maar wij ook) het erg gaat missen als hij naar school gaat!

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Warm eten, Veel buitenspelen

Erg leuk, gezellig kinderdagverblijf! Voelt als thuis voor een kind.

17 november 2015 | Arjan en Marije | Periode van: januari 2015 tot: heden

Wij zijn erg tevreden over dit kinderdagverblijf. Een team van vaste medewerkers, ze denken graag met je mee. Elke ochtend is een van de eigenaresses aanwezig, dit geeft korte lijnen in de communicatie. Dit werkt erg prettig. Geen logge organisatie maar direct contact en antwoord. Kinderen hoeven niet verplicht te knutselen en mogen lekker hun eigen gang gaan. Tussen de middag krijgen de kinderen een warme, smakelijke en verantwoorde maaltijd.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Warme maaltijd tussen de middag, Verticale groepen, Mogelijkheden om het aangrenzende park in te gaan.
Minpunten: De eigen buitenruimte is niet heel groot.

Klein en fijn kinderdagverblijf waar niets moet.

11 november 2015 | Thamara en sander | Periode van: februari 2014 tot: heden

Wij zijn erg tevreden over dit kdv! Ons zoontje gaat er altijd met veel plezier naar toe en wil vaak niet eens mee naar huis. Ze geven veel persoonlijke aandacht aan het kind en werken met vaste leidsters waardoor er goede band en vertrouwen ontstaat. Je kan altijd met vragen bij ze terecht! Tussende middag eten ze warm wat ook een positief effect heeft op het kind. Ze doen erg veel met de kinderen! Ze beschikken over een eigen speelplaats en het park ligt om de hoek.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Warme maaltijden, Veel persoonlijke aandacht, Klein schalig, Flexibel

Thamara en sander

13 oktober 2015 | Maurice en Rachel | Periode van: 9-2013 tot: heden

We zijn erg tevreden en ons zoontje heeft het erg naar zijn zin. We kunnen vergelijken, want we hebben bij onze oudere kinderen bij andere organisaties gezeten. (Kaluna bestond toen nog niet). Grote pluspunten: kleinschalig, direct, leidsters zijn altijd met kinderen bezig. Echte aandacht en interesse in het kind. Het is er schoon en er is veel gevarieerd speelgoed. Meedenken wordt gewaardeerd. De kinderen worden vaak mee naar buiten genomen. Het park is heerlijk dichtbij. Geen komen en gaan van personeel. Vaste gezichten zodat je kind een persoonlijke band kan ontwikkelen. Prima plek waar je kind met plezier heengaat!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, warme maaltijden

Een voorbeeld voor de branche!

Lieve deskundige medewerkers waar je je kind met een gerust hart kan achterlaten. Ze hebben goede communicatie en zijn flexibel. Ze leren je kind ook echt goed kennen en weten precies wat hij nodig heeft.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Een kdv waar ze je kind goed kennen.

20 juli 2015 | Danielle | Periode van: oktober 2011 tot: augustus 2015

Mijn zoontje is nu bijna 4 jaar bij Kaluna en in al die tijd heb ik alleen maar positieve ervaringen. Het is een kleinschalige opvang waardoor er veel persoonlijke aandacht is: alle kinderen kennen elkaar en de leidsters kennen alle kinderen en hun ouders. De leidsters zijn altijd bereid vragen te beantwoorden of advies te geven. De kinderen krijgen zelfs een warme maaltijd als lunch, zeer praktisch voor werkende ouders! Prima locatie met eigen speelplaats en een park aan het eind van de straat.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, verticale groepen zodat kinderen van elkaar leren

Kleinschalig met veel persoonlijke aandacht

22 mei 2015 | madelinde | Periode van: januari 2013 tot: heden

Mijn dochter heeft er op gezeten en nu mijn zoontje nog. ze gaan met plezier er heen mijn dochter gaat nu nog graag me haar broetje haalen of brengen en er is heel leuk ook altijd nog aandacht voor haar. mijn zoontje kan er goed zijn ding kwijt en ze stimuleren hem op gebieden wat hij nodig heeft en dat hebben ze echt voor ieder kind activiteiten en spelletjes wat jouw kind op dat momen nodig heeft. dus leuk actievteiten op maat van kind en een hele leuke persoonlijke aandacht voor de kinde. kort om een gezellig en goede zweer.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

gezellig en goed dag verblijf

07 april 2015 | Lindsey | Periode van: september 2012 tot: heden

Onze dochter gaat al jaren met plezier naar Kaluna. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat ik haar in vertrouwde handen achter laat. Het is immers geen pakje boter waar we het over hebben. Ook voor advies kan ik altijd terecht bij alle leidsters. De sfeer is gemoedelijk, de ruimtes schoon en optimaal ingericht om de kinderen te laten spelen en genoeg faciliteiten in de omgeving (park, winkelcentrum) waar, zeker in de zomer, optimaal gebruik van wordt gemaakt door bijvoorbeeld te gaan picknicken of in de speeltuin te gaan spelen. Kaluna is voor mij een fijne plek waar kinderen zichzelf mogen zijn en op de juiste manier worden gestimuleerd zich verder te ontwikkelen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Deskundigheid, Persoonlijke aandacht voor ouders en kind., Warm eten tussen de middag., Uitgaande van de kinderen zelf.

Het kdv waar ieder kind echt wordt gezien.

19 november 2012 | sylvana | Periode van: april 2012 tot: november 2012

Nieuw dagverblijf bestaat pas 1 jaar, veel aandacht, kleine groepen, flexibele opvang. Je belt bijvoorbeeld de dag zelf en je kind kan altijd komen:-).

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Kleine groepen dus genoeg aandacht voor je kind