Irene heeft de certificaten babyspecialist en Dunstan babytaal behaald. Hiermee zijn wij nog beter in staat de baby’s te begeleiden en te begrijpen. Baby’s ontwikkelen al vanaf de geboorte een taal, en door deze heel snel te herkennen en dus te kunnen handelen, zorg je voor blijere en gelukkigere baby’s.

Ook op het KDV heeft een baby behoefte aan een hechtingspersoon. Uiteraard blijven de ouders het belangrijkste in het leventje van een baby maar hoe fijn is het als het kindje zich lekker in zijn velletje voelt als papa en mama aan het werk zijn. Maar als babyspecialist ben je er niet alleen voor de baby maar ook zeker voor de ouders. Wij nemen deze rol dan ook serieus en zijn altijd bereid om, indien nodig, samen te bedenken wat het beste is voor het kind indien er dingen niet helemaal goed lopen.

In de loop van dit jaar en volgend jaar zullen alle medewerksters van Kaluna de opleiding tot babyspecialiste volgen. Op dit moment is iedereen zich al aan het scholen in het herkennen van de babytaal.

Hiermee willen wij een grote bijdrage leveren aan het welzijn van de baby’s